studiebesök hos polisen

hej alla ,
jag har precis varit på ett studiebesök hos polis-museet. det gick bra , kunde det mesta redan - skit lätt .

nu står jag och väntar på perong 15-16 i stockholm central . tåget ska komma 13:13 och klockan är 13:07 nu , så jag kommer att få vänta ett tag till. Har ej ätit något ( hadde ej pengar på mig - mamma ville inte ge mig något i pengar ).

nåja , livet blir ju jå ofta .
måste gå nu.

FredagsGodis + vad för abonemang ska jag ta när mitt går ut = ????

Änkligen Fredag ,
jag är ledig från skolan idag , yay .
Jag har redan varigt nere till närmsta affär och köpt mitt fredags godis medans morsan tjatade om att jag skulle köpa mjölk , jag köpte det jag behövde ( mitt godis - altså ) . Sedan så köpte jag mjölk för pengarna som blev över , jag fick 3 st 1 liters för ca 27 spänn alltså 9 kr/ styck .

Om du märker att jag har stavat fet på något så kan du alltid kommentera men var vänlig i kommentaren , jag är ganska känslig när det gäller min stavning .

Bloggar mer senare idag via min cp - mobil till Android . Har du något abbonemang som du tror att skulle passa mig perfeckt kontantkort skulle okså funka , men inge 3 abonemang - det har jag redan och jag vill nästan bara kjuta dem som jobbar där för att 3 SUGER !!!!. Sedan så är jag nästan helt inne på tele 2 med iphone . Komentera vad du tycker , snälla

nightstars.blogg.se

en blogg om mig och mitt liv ......

RSS 2.0